NOĆNA AKCIJA U VALJEVU Načelnik Gradske uprave uhapšen u centru grada

Izvor: Blic, 21.Jun.2017, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆNA AKCIJA U VALJEVU Načelnik Gradske uprave uhapšen u centru grada

Po nalogu Višeg tužilaštva policija je tokom večeri i noći uhapsila šest osoba, među kojima i načelnika Gradske uprave, a sve pod sumnjom primanja i davanja mita, zloupotrebe službenog položaja, zloupotreba u vezi sa javnim nabavkama i falsifikovanja službenih isprava.

Kako saznaje "Blic", najpre je sinoć uhapšen načelnik Gradske uprave A.V.S. (34) i to u centru grada na očigled velikog broja prolaznika, a potom je policija privela i službenike u Gradskoj upravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunlane poslove A. Đ. (34) i T. I. (28).

U nastavku policijske akcije, uhapšena su i trojica valjevskih preduzetnika iz građevinskih i samostalnih zanatskih i trgovinskih radnji A.P. (35), B.S. (38) i R.Đ. (43).

Pripadnici policije, kako se saznaje, "češljali" su kancelarije i papire funkcionera i službenika u Gradskoj kući do pred zoru.

Svi osumnjičeni će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem tužilaštvu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Načelnik gradske uprave u Valjevu uhapšen zbog mita

Izvor: B92, 21.Jun.2017

Valjevo -- Šest osoba među kojima je i načelnik Gradske uprave u Valjevu uhapšeni su pod sumnjom da su primali i davali mito, prenosi "Blic"...Kako se navodi oni su u utorak uveče uhapšeni i zbog zloupotrebe službenog položaja, zloupotrebe u vezi sa javnim nabavkama i falsifikovanjem službenih...

Nastavak na B92...

Uhapšen načelnik Gradske uprave u Valjevu: Sumnja se da je primao i davao mito

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017

Zloubotreba službenog položaja..Šest osoba među kojima je i načelnik Gradske uprave u Valjevu uhapšeni su pod sumnjom da su primali i davali mito...Kako se navodi oni su sinoć uhapšeni i zbog zloupotrebe službenog položaja, zloupotrebe u vezi sa javnim nabavkama i falsifikovanjem službenih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.