NESREĆA KOD KANJIŽE: Kobno preticanje odvelo vozača automobila u smrt

Izvor: Kurir, 01.Dec.2015, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA KOD KANJIŽE: Kobno preticanje odvelo vozača automobila u smrt

KANJIŽA - Lajoš Č. (59) iz Trešnjevca kod Kanjiže, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se utorak popodne, oko 16 sati i 30 minuta, dogodila na putu Kanjiža -­ Senta, na delu deonice između Adorjana i Vojvode Zimonjića.

Prema prvim rezultatima istrage, tragedija se dogodila u trenutku kad je Lajoš, pretičući svojim kolima zaprežno vozilo, prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudario sa automobilom.

Prema saznanjima Kurira, u tom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << putničkom vozilu su bili vozač i dete. Od siline udara, Lajoš je na licu mesta ostao mrtav. Vozač drugog automobila i dete su zadobili teške telesne povrede. Sve do 18 sati, ova deonica je bila zatvorena za saobraćaj, jer je trajao uviđaj­ potvrdio nam je izvor blizak istrazi.

Telo nastradalog vozača poslato je na obdukciju,a više pojedinosti o ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći biće poznato nakon saopštenja PU Kikinda.

S.U.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA U KOSTOLCU Dva muškarca poginula u sudaru "renoa" sa autobusom

Izvor: Blic, 02.Dec.2015, 13:12

Dvojica tridesetjednogodišnjih mladića iz Požarevca nastradali su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 sati, na raskrsnici Partizanske i Dunavske ulice u Kostolcu...Do nesreće je došlo kada je vozač „renoa“ požarevačke registaracije prešao na suprtnu stranu kolovoza i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.