Poginuo vozač na putu Senta - Kanjiža

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2015, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo vozač na putu Senta - Kanjiža

Danas oko 16 sati i 30 minuta, na putu Senta – Kanjiža, u direktnom sudaru dva putnička vozila poginuo je Lajoš Č. (1956) iz Trešnjevca, vozač putničkog automobila.

Kako nezvanično saznajemo, vozač i suvozač u drugom vozilu teško su povređeni.

Kako je za RTV potvrđeno u PU Kikinda, sve do 18 sati zbog nesreće i uviđaja bio je blokiran put na relaciji Adorjan – Vojvoda Zimonjić.

Tokom večeri saobraćaj na toj relaciji puta Senta – Kanjiža >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bio je normalizovan. Detalja same nesreće za sada nema, ali kako nezvanično saznajemo, nastradali vozač putničkog automobila pokušao je preticanje zaprežnog vozila kada mu je u susret već dolazilo putničko vozilo i sudar je bio neizbežan.

Više informacija o uzrocima saobraćajne nesreće biće poznato nakon saopštenja PU Kikinda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NESREĆA KOD KANJIŽE: Kobno preticanje odvelo vozača automobila u smrt

Izvor: Kurir, 01.Dec.2015

KANJIŽA - Lajoš Č. (59) iz Trešnjevca kod Kanjiže, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se utorak popodne, oko 16 sati i 30 minuta, dogodila na putu Kanjiža -­ Senta, na delu deonice između Adorjana i Vojvode Zimonjića...Prema prvim rezultatima istrage, tragedija se dogodila u trenutku...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.