Mladić nađen mrtav u kolima u Nišu

Izvor: Blic, 27.Nov.2013, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić nađen mrtav u kolima u Nišu

Na okretnici u naselju Donja Vrežina jutros oko 7 časova je pronađeno beživotno telo mladića starog 25 godina putničkom automobilu "alfa romeo".

Još uvek se ne zna da li je mladić ubijen, da li je izvršio samoubistvo ili je u pitanju prirodna smrt. Policijski timovi su na terenu i vrše uviđaj posle koga će se pouzdano znati uzrok smrti. Za sada, telo je izvučeno iz automobila i biće prebačeno u sudsku medicinu.

Pored policije, mesto obezbeđuje i Žandarmerija.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN OSUMNJIČENI: Ajkulinog čoveka likvidirao žandarm!

Izvor: Kurir, 27.Nov.2013

Aleksandar R.(24) iz Niša uhapšen je na graničnom prelazu Mehov Krš prema Republici Crnoj Gori prilikom pokušaja da napusti zemlju..NIŠ - Aleksandar R.(24) iz Niša pripadnik niškog odreda žandarmerije uhapšen je zbog sumnje da je 27.novembra oko 5.35 časova u Donjoj Vrežini u ulici 8.kongres,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.