MUŽ (17) PRESUDIO ŽENI (18): Ðavo mi je rekao da moram da je ubijem

Izvor: Kurir, 30.Jan.2015, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŽ (17) PRESUDIO ŽENI (18): Ðavo mi je rekao da moram da je ubijem

BEOGRAD - Sedamnaestogodišnji S. B. iz Beograda, koji je uhapšen zbog sumnje da je u baraci u Ulici Mirijevsko brdo na Karaburmi u sredu ubio suprugu Zulfu Hajrizaj (18), izjavio je da ga je „đavo naterao na zločin“.

Kako Kurir nezvanično saznaje, maloletnik je priznao da je suprugu drškom od lopate udarao po glavi i telu.

- Na saslušanju je rekao da je sumnjao da ga je varala i da mu se javio đavo, koji mu je rekao da mora da je ubije. Posle saslušanja sudija za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << maloletnike odredio mu je pritvor - kaže izvor Kurira.

Telo ubijene devojke u baraci pronašao je njen 15-godišnji dever.

- On je živeo s njima, ali je psihički oboleo i nije u stanju da objasni da li je telo zatekao u krevetu ili na podu. I majka ubice završila je u bolnici, pozlilo joj je zbog šoka - kaže komšija, i dodaje da je S. B. bio jako ljubomoran.

Podsetimo, telo Zulfe Hajrizaj s vidljivom povredom na glavi pronađeno je u sredu oko 11 sati.

(J. S.- J. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.