Kraljevo: Devojka stradala u požaru

Izvor: B92, 30.Apr.2013, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Devojka stradala u požaru

Kraljevo -- Jedna devojka stradala je u požaru u vikendici u selu Obrva kod Kraljeva, gde je grupa od 20-tak mladića i devojaka došla da proslavi prvomajske praznike.

Dvadesetogodišnja A.P. stradala je u požaru u vikendici gde je, prema rečima načelnika za vanredne situacije Raškog okruga Radojice Kočovića, grupa mladića i devojaka došla da proslavi praznik.

RTS nezvanično saznaje da je do požara došlo kada je plamen iz plinske boce zahvatio kante sa benzinom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje su se nalazile u istoj prostoriji.

"Učenici su se okupili na uranku, u vikendici koja se nalazila na samoj obali Morave, u kojoj se nalazila izvesna količina zapaljive tečnosti - uviđaj je još u toku, pa ne može da se kaže da li je plinska boca ili nešto drugo bilo uzrok požara", rekao je za B92 Radojica Kočović iz Sektora za vanredne situacije. "Došlo je do naglog požara u kom se našla jedna devojka, koja je spavala unutra i nije uspela da izađe. Ona je stradala u požaru", rekao je on i dodao da se požar dogodio oko 19 sati, a da su ostali mladići i devojke bili ispred vikendice, i da među njima ipak nema povređenih..

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Došla na Uranak, izgorela u vikendici

Izvor: Mondo, 30.Apr.2013

Večeras, nešto posel 19 časova, u selu Obrva kod Kraljeva, u požaru u kojem je izgorela vikendica, stradala je dvadesetodišnja A.P, potvrdila policija...Prema rečima načelnika Sektora za vanredne situacije u Kraljevu Radoice Kočovića, nije poznato kako je došlo do požara, ali se pretpostavlja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.