Utorak, 30.04.2013.

22:10

Kraljevo: Devojka stradala u požaru

Jedna devojka stradala je u požaru u vikendici u selu Obrva kod Kraljeva, gde je grupa od 20-tak mladića i devojaka došla da proslavi prvomajske praznike.

Izvor: B92, RTS

Default images

Dvadesetogodišnja A.P. stradala je u požaru u vikendici gde je, prema rečima načelnika za vanredne situacije Raškog okruga Radojice Kočovića, grupa mladića i devojaka došla da proslavi praznik.

RTS nezvanično saznaje da je do požara došlo kada je plamen iz plinske boce zahvatio kante sa benzinom koje su se nalazile u istoj prostoriji.

"Učenici su se okupili na uranku, u vikendici koja se nalazila na samoj obali Morave, u kojoj se nalazila izvesna količina zapaljive tečnosti - uviđaj je još u toku, pa ne može da se kaže da li je plinska boca ili nešto drugo bilo uzrok požara", rekao je za B92 Radojica Kočović iz Sektora za vanredne situacije.

"Došlo je do naglog požara u kom se našla jedna devojka, koja je spavala unutra i nije uspela da izađe. Ona je stradala u požaru", rekao je on i dodao da se požar dogodio oko 19 sati, a da su ostali mladići i devojke bili ispred vikendice, i da među njima ipak nema povređenih.

''Ne može da se kaže da li je plinska boca ili nešto drugo bilo uzrok požara", rekao je Kočović. Mediji su ranije javlili da je jedna devojka smrtno stradala, a da je nekoliko mladića i devojaka povređeno i zbrinuto u Zdravstvenom centru ''Studenica''.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

10 h

Podeli: