KRISTINA NIJE IZDRŽALA Preminula devojka ranjena tokom pljačke pumpe

Izvor: Blic, 29.Maj.2017, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRISTINA NIJE IZDRŽALA Preminula devojka ranjena tokom pljačke pumpe

Kristina Kaplanović (19), koja je pre četiri dana ranjena tokom pljačke pumpe u Velikom Mokrom Lugu, preminula je danas u Urgentnom centru, nezvanično saznaje "Blic".

Kristina je ranjena u glavu kada ju je u četvrtak uveče hicem iz pištolja povredio pljačkaš pumpe na autoputu Beograd - Niš, kod "Laste". Ova studentkinja radila je na beogradskoj pumpi kako bi platila sebi školovanje, a u trenutku napada bila je sa još dvojicom kolega, koji nisu povređeni. Kobne noći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ova devojka je sa kolegama izašla na pauzu, kada je iz šumarka koji se nalazi pored pumpe istrčao pljačkaš naoružan pištoljem. Oružje je uperio u Kristinu i njene kolege i naredio im da uđu i daju mu novac iz kase. Bez pogovora troje radnika je pošlo prema kasi, ali je pljačkaš tada gurnuo jednog radnika, pištolj je opalio i metak je pogodio nesrećnu Kristinu u glavu. Pljačkaš je panično pobegao u šumu bez plena, a u kasi je bilo svega oko 10.000 dinara.

Pljačkaš koji je upucao Kristinu u glavu i dalje je u bekstvu, a policija i dalje traga za njim. Kolege ranjene devojke dale su izjave policiji i detaljno se proveravaju sva njihova zapažanja o napadaču, izgled i govor.

Takođe i snimci video-nadzora sa pumpe se detaljno pregledaju ne bi li se na osnovu njih identifikovao napadač.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.