Iz ukradenog vozila otimao torbe

Izvor: B92, 11.Jul.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz ukradenog vozila otimao torbe

Beograd -- Beogradska policija uhapsila je Igora Samardžića zbog sumnje da je, vozeći prethodno ukradeni automobil, obilazio žene i otimao im tašne.

U slučajevima kada su žene čvrsto držale torbe, Samardžić ih je automobilom vukao i po 10 do 20 metara, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

On se tereti da je na teritoriji grada izvršio više krivičnih dela teške krađe na drzak način i neovlašćeno koristio tuđe vozilo.

Samardžić je od ranije poznati policiji kao izvršilac krivičnih dela, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drsko krali pa dolijali

Izvor: Mondo, 11.Jul.2011

Beogradska policija uhapsila je više osoba zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela razbojništva, teške krađe na drzak način i krađe vozila.

Nastavak na Mondo...

VOZEĆI UKRADENI AUTOMOBIL, OTIMAO ŽENAMA TAŠNE

Izvor: Kurir, 11.Jul.2011

BEOGRAD- Beogradska policija uhapsila je Igora Samardžića (33) zbog sumnje da je, vozeći prethodno ukradeni automobil, obilazio žene i otimao im tašne, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...BEOGRAD- Beogradska policija uhapsila je Igora Samardžića (33) zbog sumnje da je, vozeći prethodno...

Nastavak na Kurir...

Vozeći ukradeni automobil, otimao ženama tašne

Izvor: Glas javnosti, 12.Jul.2011, 07:01

BEOGRAD- Beogradska policija uhapsila je Igora Samardžića (33) zbog sumnje da je, vozeći prethodno ukradeni automobil, obilazio žene i otimao im tašne, saopštilo je  Ministarstvo unutrašnjih poslova...Osumnjičeni je ukradenim vozilom, prilikom mimoilaženja otimao tašne ženama, a u slučajevima...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.