Iz lokala na pijaci ukrali odeću, kafu, piće...

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz lokala na pijaci ukrali odeću, kafu, piće...

Rumska policija je rasvetlila četiri provale montažnih objekata na gradskoj pijaci.

Otkrivene su tri osobe koje se terete da su iz tri prodajna objekta i bifea na pijaci ukrali odeću, kozmetiku, kafu i piće čija se vrednost procenjuje na više od 155.000,00 dinara.

Protiv osumnjičenih je podneta krivična prijava za krivično delo teške krađe u produženom trajanju, nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OPERISALI PO RUMI: Sa pijace ukrali kozmetiku i pića vredna 155.000 dinara

Izvor: Kurir, 01.Dec.2015

RUMA - Četiri provale montažnih objekata na gradskoj pijaci, rasvetljene su od strane rumske policije...Otkrivene su tri osobe koje se terete da su iz tri prodajna objekta i bifea na pijaci ukrali odeću, kozmetiku, kafu i piće čija se vrednost procenjuje na više od 155.000 dinara...Protiv osumnjičenih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.