Irak će biti groblje džihadista

Izvor: Akter, 01.Sep.2014, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

" Irak će biti groblje džihadista"

Odlazeći irački premijer Nuri al Maliki rekao je da će Irak biti „groblje džihadista“, nakon što je obišao šiitski grad Amerli koji je oslobođen posle 11 nedelja opsade

„Irak će da bude groblje pripadnika 'Islamske države'“, rekao je Maliki televizijskim novinarima tokom obilaska Amerlija, prenela je agencija AFP.

Iračke snage bezbednosti, šiitske milicije i kurdski borci pokrenuli su u subotu veliku operaciju deblokade Amerlija naseljenog pretežno kurdskim i šiitskim stanovništvom, koji su u opsadi držale snage takozvane Islamske države.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Maliki: Irak će biti groblje džihadista

Izvor: Blic, 01.Sep.2014

Odlazeći irački premijer Nuri al Maliki rekao je danas da će Irak biti „groblje džihadista“, nakon što je obišao šiitski grad Amerli koji je oslobođen posle 11 nedelja opsade...„Irak će da bude groblje pripadnika 'Islamske države'“, rekao je Maliki televizijskim novinarima tokom obilaska...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.