INCIDENT NA ZVEZDARI Beograđaninu bacili bombu na automobil

Izvor: Blic, 29.Avg.2015, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT NA ZVEZDARI Beograđaninu bacili bombu na automobil

Nepoznati počinilac bacio je noćas 2 sata iza ponoći bombu na automobil "folksvagen polo", koji je u vlasništvu Nenada. V. (41), a zatim pobegao.

Kako se vatra dalje širila zahvatila je i još jedan automobil "fijat" koji je u vlasništvu Rajka J. (39), nakon čega su oba vozila totalno izgorela, saznaje "Alo!".

Prema našim informacijama, incident se dogodio na Zvezdari u ulici Mirijevski venac, ali za sada se ne zna ko je aktivirao eksplozivnu napravu niti razlog za to delo.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) EKSPLOZIJA NA ZVEZDARI: Bacili bombu pod auto, vatra zahvatila i susedni fijat

Izvor: Kurir, 29.Avg.2015

BEOGRAD - Nepoznati počinilac bacio je noćas 2 sata iza ponoći bombu na automobil "folksvagen polo", koji je u vlasništvu Nenada. V. (41), a zatim pobegao...Kako se vatra dalje širila zahvatila je i još jedan automobil "fijat" koji je u vlasništvu Rajka J. (39), nakon čega su oba vozila potpuno...

Nastavak na Kurir...

Bomba zatresla Zvezdaru

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2015

STRAVIČNA eksplozija potresla je u noći između petka i subote meštane beogradske Zvezdare! Eksplozivna naprava pukla je oko 1.20 ispod automobila "folksvagen polo" na parkiralištu u Ulici mirijevski venac kod broja 23. Od siline detonacije, vatra je zahvatila i susedni automobil "fijat stilo". Na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.