Google kupio Timeful

Izvor: Radio 021, 05.Maj.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google kupio Timeful

"Google" je objavio da je kupio "Timeful", izdavača aplikacije za operativni sistem iOS, koja služi za organizovanje rasporeda vremena.

Ukoliko neko, kako navodi kao primer "Google", želi da trenira trčanje tri puta nedeljno, "Timeful" će mu pronaći slobodne termine koje može da uklopi sa drugim dnevnim obavezama.

"Google" nije hteo da objavi iznos te transakcije. Ova kompanija želi da integriše tu tehnologiju u svoje "Google Apps".

Verzija "Timefula" za iOS se trenutno održava, ali usluga već nudi link za preuzimanje podataka, što ukazuje da bi u budućnosti moglo da dođe do konačnog ukidanja.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.