FOTO: Novosađanin sa još dvojicom rasturao marihuanu

Izvor: Radio 021, 07.Okt.2015, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Novosađanin sa još dvojicom rasturao marihuanu

M. P. (21) uhapšen je u Novom Sadu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je prodavao drogu.

Protiv još dvojice osumnjičenih biće podnete krivične prijave za isto krivično delo, u redovnom postupku. U automobilu koji M. P. koristi policija je pronašla više od pola kilograma suve biljke za koju sumnja da je marihuana i tri paketića praha za koji sumnja da je kokain.

U društvu sa M. P. bio je dvadesetšestogodišnji Novosađanin, kod kojeg se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nalazio ključ od pomenutog automobila, a u čijem je stanu policija pronašla digitalnu vagu za precizno merenje.

Na drugoj lokaciji policija je pronašla dvadesetogodišnjaka sa trideset paketića identične materije za koju sumnja da je, radi preprodaje, kupljena od M. P.

U zakonskom roku, M. P. će biti doveden na saslušanje višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.