Eksplozija u Kosovskoj Mitrovici, poginuo Albanac, dvoje dece ranjeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2012, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Kosovskoj Mitrovici, poginuo Albanac, dvoje dece ranjeno

KOSOVSKA MITROVICA -

Kosovski Albanac Seljver Haradinaj (38) poginuo je a dvoje njegove dece lakše je povređeno kada je aktiviran eksploziv postavljen na prozor njihovog stana u naselju "Tri solitera" u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Regionalni portparol Kosovske policije Besim Hoti rekao je novinarima da su nepoznate osobe postavile plastični eksploziv na prozor stana porodice Haradinaj koji se nalazi u prizemlju zgrade.

Seljver Haradinaj je u trenutku eksplozije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja se desila noćas oko 1.30, u stanu bio sa suprugom i četvoro dece.

Hoti je dodao da motiv i počinioci tog zločina nisu poznati i da istragu vodi regionalna jedinica Kosovske policije.

Naselje "Tri solitera" nalazi se u blizini reke Ibar koja deli grad na severni i južni deo, i u njemu žive pripadnici svih etničkih zajednica koje žive na Kosovu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: B92, 08.Apr.2012

Kosovska Mitrovica -- Kosovski Albanac Seljver Haradinaj poginuo je, a dvoje dece povređeno je kada je eksplodirao plastični eksploziv na njegovom prozoru u Kosovskoj Mitrovici...Haradinaj živi u naselju "Tri solitera" u severnom delu Kosovske Mitrovice...Regionalni portparol Kosovske policije Besim...

Nastavak na B92...

Eksplozija u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: RTS, 08.Apr.2012

Kosovski Albanac Seljver Haradinaj poginuo, a dvoje njegove dece lakše povređeno kada je aktiviran eksploziv postavljen na prozor njihovog stana u naselju "Tri solitera" u severnom delu Kosovske Mitrovice. ..U naselju "Tri solitera" u severnom delu Kosovske Mitrovice poginuo kosovski Albanac Seljver...

Nastavak na RTS...

Albanac poginuo, dvoje dece ranjeno u eksploziji

Izvor: Beta, 08.Apr.2012

KOSOVSKA MITROVICA, 8. aprila 2012. (Beta) - Kosovski Albanac Seljver Haradinaj (38) poginuo je a dvoje njegove dece lakše je povredjeno kada je aktiviran eksploziv postavljen na prozor njihovog stana u naselju "T.

Nastavak na Beta...

Kosovska Mitrovica: Poginuo u eksploziji, dvoje dece ranjeno

Izvor: Večernje novosti, 08.Apr.2012

U snažnoj eksploziji koja se rano jutros dogodila u severnom delu Kosovske Mitrovice život je izgubio Seljver Haradinaj (38), a dvoje dece zadobilo je lakše povred

Nastavak na Večernje novosti...

Eksplozija odjeknula u Kosovskoj Mitrovici: Ubijen Albanac

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2012

KOSOVSKA MITROVICA - U naselju Tri solitera u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice poginuo je kosovski Albanac Seljver Haradinaj (38), a dvoje njegove djece lakše je povrijeđeno kada je aktiviran eksploziv postavljen na prozor njihovog stana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.