Dečaci povredjeni od strujnog udara

Izvor: S media, 18.Nov.2009, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečaci povredjeni od strujnog udara

"Dvojica dečaka, od koji je jednom ugrožen život, prebačeni na VMA zbog povreda zadobijenih od strujnog udara na železničkoj pruzi u ulici Patrijarha Dimitrija u Rakovici", izjavio načelnik sektora VMA za lečenje pukovnik Milorad Rabrenović.

"Dečak, star 14 godina, zadobio je opekotine po celom telu, pa operacija još traje i njegovo stanje je veoma teško, za razliku od dve godine starijeg dečaka koji je zadobio lakše povrede - opekotine na lici i rukama i nije vitalno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ugrožen", rekao je Rabrenović.

"Oba dečaka su na VMA prebačena u popodnevnim časovima, pošto ih je udarila struja na železničkoj pruzi kod nadvožnjaka u Rakovici, kada su se popeli na napušteni vagon da bi crtali grafite", objasnila je Nada Macura iz Beogradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć.

"Mladji dečak zadobio je opekotine po čitavom telu i povredu glave prilikom pada sa vagona, a kada ga je ekipa prebacila na VMA nije bio u svesnom stanju", napomenula je dr Macura.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rakovica: Dečaci povređeni na pruzi

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2009

Dva dečaka u teškom stanju prebačena su na VMA pošto ih je udarila struja na železničkoj pruzi u blizini nadvožnjaka u Rakovici, javljaju beogradski mediji...Jedan dečak je zadobio opekotine po čitavom telu i nalazi se u životnoj opasnosti...Do nesreće je najverovatnije došlo kada je mlađi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Rakovica: Dečaci povređeni na pruzi

Izvor: B92, 19.Nov.2009, 00:25

Beograd -- Dva dečaka u teškom stanju prebačena su na VMA pošto ih je udarila struja na železničkoj pruzi u Rakovici. Jedan je životno ugrožen...Četrnaestogodišnji dečak koji je zadobio opekotine po čitavom telu od strujnog udara na pruzi u Rakovici operisan je na Vojnomedicinskoj akamediji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.