DRAMA U ZEMUNU Policajac ubio oca i zaključao se u kući, u toku pretraga

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U ZEMUNU Policajac ubio oca i zaključao se u kući, u toku pretraga

Na Vojnom putu u Zemunu u toku je prava drama! Policajac je ubio oca, nakon čega se zaključao na spratu porodične kuće, saznaje "Blic". Na lice mesta su stigli i forenzičari kao i pregovarač MUP-a. Oko 00.45 sati začuli su se povici i udarci nakon čega je interventna ekipa ušla u kuću, ali policajac još nije pronađen i sumnja se da je pobegao.

U Zemun je, kako saznajemo, poslato deset patrola policije i ekipe Hitne pomoći, a pucnjavu su oko 23 sata prijavili građani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Kako saznajemo, policajac koji je rođen 1982. godine zaključao se na spratu kuće, a telo njegovog oca pronađeno je u prizemlju.

Jedno vatreno oružje nađeno je u službenom vozilu policajca ali nije utvrđeno da li je iz tog oružja pucano. Pretpostavlja se da u kući ima još oružja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA U ZEMUNU Policajac ubio oca nakon svađe oko porodične kuće!

Izvor: Blic, 04.Sep.2015

U porodičnoj kući u Zemunu, policajac Dragan Mudrić (33) ubio je oca Jovicu Mudrića sinoć oko 23 sata. Policajac nije uhapšen jer je pobegao iz kuće...Nakon što je ubio oca, Dragan Mudrić se zaključao na spratu kuće, dok je Jovicino telo pronađeno u prizemlju njihovog doma. Na lice mesta...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.