DRAMA NA ŽELEZNIČKOJ STANICI! Preteći pištoljem, muškarac pokušao da opljačka migrante, oni ga pretukli

Izvor: Blic, 07.Okt.2015, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA ŽELEZNIČKOJ STANICI! Preteći pištoljem, muškarac pokušao da opljačka migrante, oni ga pretukli

Grupa od oko 30 migranata napala je i pretukla muškarca koji je preteći pištoljem pokušao da ih večeras opljačka na uglu Balkanske i Ulice Admirala Geprata.

Kako tvrde očevici, muškarac je govoreći  pljačka", "pljačka" pokušao od migranata da uzme novac, a u jednom trenutku je, kako saznajemo, i zapucao.

Tada je grupa od oko 30 migranata nasrnula na njega, oteli su mu i pištolj, a zatim počeli da ga jure.

Čovek je uspeo da im pobegne do Železničke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stanice, do dela gde se prodaju karte, ali tu su ga sustigli i kako tvrde očevici, pretukli. Čak su mu, kako saznajemo, i ciglom razbili glavu.

Aleksandra Berić, iz Urgentnog centra kaže za "Blic" da je kod njih dovezen muškarac koji je zadobio povrede kod Železničke stanice.

- Muškarac je 1995. godište, dijagnostika je u toku - kaže Berić.

Policajci koje smo zatekli kod Železničke stanice objasnili su nam da se za sve detalje oko incidenta obratimo Birou za saradnju sa medijima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.