DOLIJAO PREVARANT Lažni radnik „Jugoistoka“ varao starice

Izvor: Blic, 27.Apr.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOLIJAO PREVARANT Lažni radnik „Jugoistoka“ varao starice

NIŠ - Policija je podnela krivičnu prijavu protiv M.G. (36) iz Niša zbog sumnje da je u toku 2014. godine, do aprila 2015. godine, počinio više krađa i prevara.

M.G. se sumnjiči da je, lažno se predstavljajaći kao zaposleni u P. D. „Jugoistok“ tražio od građana da pregleda strujna brojila zbog navodnih nepravilnosti a onda je na ime ponovnog postavljanja plombe na brojilu zahtevao od hiljadu do šest hiljada dinara.

- Sumnja se da je tako prevario 12 uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << starijih žena kojima je predstavljao da mogu da dobiju kaznu od 100.000 do 400.000 dinara ako im ne postavi plombu ponovo. Inače, On je ranije radio u „Jugoistoku“ kao čitač brojila ali već izvesno vreme ne radi taj posao - kaže naš izvor.

Policija je uhapsila M. G. (36) iz Niša zbog sumnje da je počinio tešku krađu, odnosno da je iz jedne trafike krao cigarete, dolazeći u navodne kontrole strujomera.

-S obzirom na to da je, u toku rada, utvrđeno da postoji veći broj oštećenih pozivamo građane da ukoliko prepoznaju osumnjičenog sa fotografije prijave slučaj Policijskoj upravi u Nišu na telefone 192, 018/ 503 – 237 i 018/ 503 – 235, apeluju iz niške policije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.