Autobus sleteo s puta, jedna žrtva

Izvor: RTV Pink, 20.Avg.2014, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus sleteo s puta, jedna žrtva

Autobus "Sokoprevoza" koji je saobraćao od Sokobanje ka selu Radenkovac sleteo je s puta, jedna osoba je poginula, a 11 je povređeno.



Jedna osoba je preminula na putu do niškog Kliničkog centra, a još šest putnika je na dijagnistici u Urgetnom centru u Nišu, nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila danas kada je autobus "Sokoprevoza" sleteo u provaliju kod mesta Jezero. Lekar Hitne službe Doma zdravlja u Sokobanji Nila Ilić rekla je Tanjugu da je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV Pink << stariji čovek preminuo na putu do Niša, da je imao teške telesne povrede i da je reč o prelomu baza lobanje. Ona je dodala da je Dom zdravlja u Sokobanji dobio poziv oko 13.30 časova da se autobus prevrnuo na ulazu u selo Jezero i da su na lice mesta odmah upućene četiri lekarske ekipe. Ilićeva je rekla da je u autobusu bilo oko dvadesetak putnika, među kojima i jedno dete. Među povređenima u Nišu je i vozač autobusa. Autobus "Sokoprevoza", na redovnoj liniji Sokobanja - Radan, sleteo je danas u provaliju kod mesta Jezero, u opštini Sokobanja, rečeno je Tanjuhu u MUP-u.. U saobraćajnoj nesreći povređeno je 11 osoba, od čega je jedna sa smrtnim ishodom. Policijske ekipe su na terenu.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

TRAGEDIJA KOD SOKOBANJE: Autobus sleteo s puta, jedna osoba poginula!

Izvor: NaDlanu.com, 20.Avg.2014

Jedna osoba je preminula na putu do niškog Kliničkog centra, a još šest putnika je na dijagnistici u Urgetnom centru u Nišu, nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila danas kada je autobus "Sokoprevoza" sleteo u provaliju kod mesta Jezero...Lekar Hitne službe Doma zdravlja u Sokobanji Nila Ilić...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.