RT: Istražitelji treba da istraže mejlove Hilari, a ne lažnu rusku priču - Tramp

Izvor: Vostok.rs, 04.Avg.2017, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RT: Istražitelji treba da istraže mejlove Hilari, a ne lažnu rusku priču - Tramp


Izvor:
Vostok, RT

Predsednik Donald Tramp je "zapalio" masu ljudi svojim govorom na mitingu u Zapadnoj Virdžiniji koji su uzvikivali "Zatvorite je!", nakon što je pozvao tužioce da istraže obrisanu elektronsku poštu Hilari Klinton.

U četvrtak je Tramp otputovao u Hantington u Zapadnu Virdžiniju gde je bio domaćin mitinga "Napravimo Ameriku velikom ponovo". Predsednik je rekao da demokrate "varaju" američke birače, opsednuti istragom u navodnom ruskom mešanju u predsedničke izbore u SAD-u 2016. godine, te je rekao svojim pristalicama da su "na strani posebnog interesa."

"Razlog zašto demokrate govore samo o potpuno izmišeljnoj ruskoj priči je taj da nemaju nikakvu poruku, ni dnevni red i ni viziju", rekao je Tramp.

#Russiagate "is a total fabrication; we didn't win because of Russia, we won because of You!" - Trump pic.twitter.com/Bj33qH1w2d
— RT America (@RT_America) August 4, 2017
Tramp je okrivio demokrate i medije zbog ignorisanja njegovih uspeha kao predsednika i nazvao istragu protiv Rusije u navodnom mešanju u predsedniče izbore "izmišljotinom".

"To je samo izgovor za najveći gubitak u istoriji američke politike. To je sve o čemu se tu radi.", rekao je Tramp.

"Ono što tužioci treba da istraže je 33,000 izbrisanih poruka elektronske pošte Hilari Klinton", dodao je on.

Tramp je rekao da istražitelji treba da istraže i plaćene govore Hilari Klinton u Rusiji i prodaju uranijuma "koji je sada u rukama veoma ljutih Rusa."

Tramp je u više navrata negirao da je njegova kampanja bila u dosluhu sa Rusima, te je svojim pristalicama rekao da "pobeda nije bila zbog Rusije, nego zbog vas".

On je dodao da demokrate pokušavaju da "prevare" glasače u pogledu predsednika, te je nazvao optužbe "ponižavajućim za našu zemlju i ponižavajućim za naš Ustav."

"Demokrate poslanici mogu da odluče, mogu da nastave sa svojim opsesijama sa "ruskom prevarom" ili mogu da služe interesima američkog naroda", rekao je Tramp.

"Pokušajte da pobedite na biračkim mestima", dodao je on.

Tramp je održao miting, ranije obećavajući da će napraviti "veliku objavu". Usred njegovog govora, Tramp je na binu doveo Džima Džastisa, guvernera demokratu iz Zapadne Virdžinije. Džastis je potom najavio da planira da istupi iz Demokratske stranke i pređe u republikance.

"Ne mogu vam pomoći ako i dalje budem guverner demokrata. Dakle, sutra, menjam stvari i postajem republikanac ", rekao je Džastis.
Trump "is a good man. He's got a backbone, he's got real ideas, he cares about America" - Gov. Justice

Read more: https://t.co/qxIzThcXPj pic.twitter.com/MpbBT1J4u7
— RT America (@RT_America) August 4, 2017
Predsednik je takođe pohvalio nedavno najavljeno reformisanje zakona o američkoj imigraciji i zapošljavanju, po kojem će se izdavati zelene karte za imigrante na osnovu zasluga, favorizovanjem vojno sposobnih i migranata koji govore engleski, umesto trenutnog "sistema lutrije".

"Mi samo želimo da priznamo ljude u našoj zemlji koji vole naš narod i koji dele naše vrednosti", rekao je Tramp.

Američki predsednik je ponovio svoju podršku za provođenje zakona, drugog amandmana i sigurnosti granica, kao i vraćanjem fabričkim poslovima i vraćanje rudara na posao.

Tramp je završio svoj govor pozivajući svoje pristalice da pozovu svoje predstavnike i kažu im da ukinu i promene zakon o zdravstvu, poznat kao "Obamaker".

"Kongres mora da uradi svoj posao, da ispuni svoje obećanje i ukine "Obamaker" ", rekao je uz gromoglasni aplauz Tramp.

"Morate to učiniti."
 

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp opet u kampanji: Uhapsite Hilari!

Izvor: B92, 04.Avg.2017

Donald Tramp je ponovo u kampanji – pravo niotkuda se našao u Zapadnoj Virdžiniji i održao miting pod nazivom “Učinimo Ameriku ponovo velikom“...Njegov govor je zapalio prisutnu publiku, koji je završen skandiranjem upućenim njegovoj bivšoj protivkandidatkinji Hilari Klinton...“Hapsite...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.