Hiseni na čelu prištinske delegacije u dijalogu s Beogradom?

Izvor: Blic, 27.Nov.2014, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hiseni na čelu prištinske delegacije u dijalogu s Beogradom?

Bivši kosovski ministar spoljnih poslova Skender Hiseni, inače član Predsedništva Demokratskog saveza Kosova Ise Mustafe, trebalo bi da bude na čelu kosovske delegacije u dijalogu Beograda i Prištine, piše prištinski Ekspres.

Izvori lista su naveli da će Hiseni, koji je bio ministar spoljnih poslova Kosova u periodu 2008 - 2010, zameniti Editu Tahiri kao šef tehničkog dijaloga i neće biti ministar u novoj kosovskoj vladi.

Isti izvor rekao je za Ekspres da su se Demokratska partija Kosova i Demokratski savez Kosova složili sa predlogom da Hiseni vodi tehnički dijalog sa Beogradom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hiseni umesto Edite Tahiri

Izvor: RTS, 27.Nov.2014

Bivši kosovski ministar spoljnih poslova Skender Hiseni, trebalo bi da bude na čelu kosovske delegacije u dijalogu Beograda i Prištine, navodi prištinski list Ekspres. ..Izvori lista Ekspres naveli su da će Skender Hiseni, zameniti Editu Tahiri kao šef tehničkog dijaloga, ali da neće biti ministar...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.