Vučić: Tači baš ne razume šta je genocid

Izvor: B92, 27.Maj.2015, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Tači baš ne razume šta je genocid

Premijer Aleksandar Vučić najavio je da Srbija priprema odgovor na najavu Hašima Tačija da će Priština uskoro pokrenuti tužbu protiv Srbije za genocid. "Moram da priznam da to ne razumem. Ja sve naše sagovornike i u Briselu i svuda, kao što znate, poštujem, nijednog se ne plašim, ali gospodin Tači nije baš pravnik i on se baš ne razume u to šta je genocid", kazao je Vučić za RTS u Tirani gde boravi u dvodnevnoj poseti.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Premijer: Tači baš ne razume šta je genocid

Izvor: Studio B, 27.Maj.2015

Premijer Aleksandar Vučić najavio je da Srbija priprema odgovor na najavu Hašima Tačija da će Priština uskoro pokrenuti tužbu protiv Srbije za genocid...Vučić je dodao da ne razume takvu izjavu i da ona nije utemeljena na činjenicama..."Moram da priznam da to ne razumem. Ja sve naše sagovornike...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.