Severina stigla na Sabor, Miroslav Ilić poručio: Dovešću “Stonse” i Barbru Strejsend u Guču! (video)

Izvor: Svet, 14.Avg.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina stigla na Sabor, Miroslav Ilić poručio: Dovešću “Stonse” i Barbru Strejsend u Guču! (video)

Miroslav Ilić i Severina Kojić nastupaju večeras na 56. Dragačevskom saboru u Guči, a popularni pevač nije bio preterano raspoložen da otkrije kakav će ugođaj prirediti saborašima.
Izgleda da ni njemu nije pravo što mnogi posetioci ove tradicionalne srpske manifestacije smatraju da su rok grupa “Riblja čorba” i hrvatska pop zvezda Severina Kojić zalutali na ovaj događaj.
Na pitanje kakav >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je repertoar pesama pripremio i hoće li nešto specijalno prirediti publici u Guči, Ilić je komentarom ostavio bez teksta, mada je između redova rekao više nego dovoljno.
“Na moj nastup dovešću “Rolingstonse“, a doći će i Barbra Strejsend, ako bude imala vremena”, ironično je poručio član žirija “Pinkovih zvezda”, verovatno nezadovoljan izborom pevača koji zabavljaju ljude iz čitavog regiona okupljene u trenutno najveselijem mestu u Srbiji.
Ja sam u startu bio protiv estradnih programa na Saboru trubača koji nemaju veze sa trubom. Međutim, ukoliko se pronađe dobra mera, sve to, u stvari, može da dobije neku posebnu draž. Moj nastup, kao ni Cecin, Borin i Severinin neće poremetiti suštinu Dragačevskog sabora trubača”, kaže Slavuj iz Mrčajevaca i dodaje:
Nema čoveka koji je snimio više zavičajnih pesama od mene, siguran sam da će na koncertu biti sjajna atmosfera, jer je repertoar za sve, od 7 do 77 godina, a dosadašnje iskustvo svedoči da moje pesme razumeju svi jezici sveta”, rekao je Miroslav i otkrio da je danas ranije stigao u Guču kako bi malo prošetao ovim mestom i osetio atmosferu iz perspektive običnog naroda koji se godinama tamo provodi.
Malo ću prošetati, družiti se sa prijateljima i probati tamošnje specijalitete. Naravno, ništa bez prave domaće rakije”, dodao je Ilić kome se u Guči pridružio i zet Dragan Šutanovac sa sinom Filipom.
I hrvatska pop pevačica, sat i po pre nego sto će izaći na binu,  stigla je u Guču.
U džipu tamnih prozora, sedela je sa suprugom Igorom pozadi, ali nije bila raspoložena da se slika, prenosi alo.rs. Pored Severine i Igora u Guču su stigli i Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja.
Kako “Pulsonline” saznaje, organizatori uoči koncerta imaju mnogo više problema nego za koncerte Svetlane Cece Ražnatović i drugih muzičara koji su nastupali već na ovoj manifestaciji. Glavni problem je bezbednost.
Pojedine navijačke grupe su najavile oštre reakcije zbog Severininog koncerta i zbog toga je u Guči sada daleko više policije nego što je to bilo prethodnih dana.

S druge strane, Severina jedva čeka da zapeva na završnoj večeri Sabora u Guči, o čemu je obavestila i svoje pratioce na društvenim mrežama. Kebina snajka se pohvalila na Instagramu pesmom koju je napisala još 1998. godine , a koju će večeras izvesti u Guči.

Ovu sam pjesmu napisala 1998. Večeras premijerno u Guči… #djevojkasasela #music #concert #2009 #arena #beograd #tour #zdravomarijo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina
A video posted by Severina Kojic (@severina) on Aug 14, 2016 at 4:04am PDT

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina sa Kojićima stigla na Sabor, Miroslav Ilić poručio: Dovešću “Stonse” i Barbru Strejsend u Guču! (video)

Izvor: Scandal.rs, 14.Avg.2016

Miroslav Ilić i Severina Kojić nastupaju večeras na 56. Dragačevskom saboru u Guči, a popularni pevač nije bio preterano raspoložen da otkrije kakav će ugođaj prirediti saborašima...Izgleda da ni njemu nije pravo što mnogi posetioci ove tradicionalne srpske manifestacije smatraju da su rok...

Nastavak na Scandal.rs...

MIROSLAV ILIĆ PRED NASTUP U GUČI: Ovo je svetinja, koja mora da se sačuva po svaku cenu! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Avg.2016

Pevač Miroslav Ilić, koji večeras ima koncert na 56. Dragačevskom saboru trubača u Guči, za Telegraf kaže da ništa spektakularno nije pripremio za publiku, već će pevati ono što peva godinama unazad...- Imam u planu 24 pesme. Nove pesme nemam, ali me niko poslednjih četiri-pet godina i ne...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.