TRUDNICA UMRLA OD SVINJSKOG GRIPA Smrtonosni virus ponovo hara Beogradom

Izvor: medio.rs, 05.Mar.2015, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRUDNICA UMRLA OD SVINJSKOG GRIPA Smrtonosni virus ponovo hara Beogradom

Pre prijema u Urgentni centar, pacijentiknja je danima imala visoku temperaturu i bila je u prilično zapuštenom stadijumu

U Beogradu je na Infektivnoj klinici od posledica virusa svinjskog gripa preminula tridesetogodišnja trudnica.

U petom mesecu trudnoće je danas popodne u kritičnom stanju, dok je nekoliko proteklih dana imala temperaturu, primljena u Urgentni centar, a zatim je prebačena na Infektivnu kliniku gde je i preminula, piše Blic.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<
– Pre prijema u Urgentni centar, pacijentiknja je danima imala visoku temperaturu i bila je u prilično zapuštenom stadijumu. Dali smo sve od sebe da joj pomognemo, ali joj nije bilo spasa – rekao je direktor Kliničkog centra Srbija dr Miljko Ristić.

Prema rečima direktora Infektivne klinike dr Mijomira Pelemiša, urzok srmti će biti poznat nakon obdukcije, a rezultati će biti poznati u narednih 10 dana.
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.