Jelen pivo poklanja – Srbija peva

Izvor: MC Bor, 30.Okt.2014, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelen pivo poklanja – Srbija peva

Bor, Brestovačka Banja, 30.10.2014.
Frulaš Stefan Radovanović učestvovao u snimanju spota za pesmu „Naša stvar”
 
Stefan Radovanović frulaš

Talentovani frulaš iz Bora, Stefan Radovanović učestvovao je u snimanju spota za pesmu „Naša stvar” koju Jelen Pivo poklanja svojim ljubiteljima širom Srbije. Pesma je komponovana u starogradskom maniru i slavi tradicionalne vrednosti – prijateljstva, kumstva, porodična okupljanja i mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << druge povode za slavlje koje svi volimo i na koje smo ponosni.
Snimanje spota za „Našu stvar” biće održano ukupno u deset gradova Srbije sa ciljem da svaki od jedanaest odabranih bendova koji učestvuju u snimanju spota karakterističnim zvukom za taj deo Srbije predstavi svoj kraj i odsvira pesmu na svoj način.
„Drago mi je što sam imao priliku da učestvujem u ovom originalnom projektu i izvedem pesmu koja na najlepši način slavi druženje i prijateljsku atmosferu koju svi volimo. Svaka čast Jelen timu što se setio ovako lepog poklona. „Naša stvar” je pesma uz koju će se svi radovati.” – izjavio je frulaš Stefan Radovanović
„Večeras pevajte sa nama, svirajte za nas, svi za istim stolom, svi u isti glas…” samo je deo pesme „Naša stvar” čija se premijera očekuje u subota, 15. novembra.

Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

Vranjski trubači u spotu „Naša stvar“

Izvor: juGmedia, 31.Okt.2014, 16:10

VRANJE – Trubački orkestar „Jovice Ajdarevića“ iz Vranja danas je  učestvovao u snimanju spota za pesmu „Naša stvar” koju Jelen Pivo poklanja svojim ljubiteljima širom Srbije...„Drago nam je što imamo priliku da učestvujemo u ovom originalnom projektu i izvedemo pesmu koja na najlepši...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.