Izvor: YU-Build.rs, 21.Apr.2010, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić:Nema više presecanja vrpci

U Putevima Srbije nema spiska za otkaze, ali oni koji ne prate tempo, trebalo bi sami da se povuku, naglasio je ministar infrastrukture Srbije Milutin Mrkonjić. „Ne spremamo nikakvu smenu direktora Puteva Srbije, ali je moguće da će Zoran Drobnjak sam da ode. Nikada nisam smenjivao ljude, ali često su odlazili sami jer nisu mogli da izdrže tempo. Ja sam drugačiji slučaj, imam 65 godina i uopšte nisam umoran", kazao je on u intervjuu frankfurtskim Vestima.

Nastavak na YU-Build.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne odlazim

Izvor: Kurir, 22.Apr.2010, 02:02

BEOGRAD - Kad se neko na gradilištu umori, nadzornik ga ne šalje kući, već čeka da sam ode. Ovo je otprilike, značenje nove poruke koju je poslao ministar Milutin Mrkonjić posle najave da predsednik UO „Puteva Srbije“ Zoran Lilić i njegov imenjak, direktor Drobnjak moraju da odu jer ne rade...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.