Izvor: YU-Build.rs, 02.Dec.2011, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do kraja 2011. godine Srbija dobija katastar nepokretnosti

Srbija će do kraja godine prvi put dobiti jedinstven katastar nepokretnosti sa savremenom svojinskom evidencijom, koja će stvoriti uslove za brži razvoj zemlje, najavio je danas ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić na otvaranju prvog srpskog geodetskog kongresa.

Nastavak na YU-Build.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpisani ugovori za solarne kolektore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2011

SUBOTICA -..Ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić izjavio je danas u Subotici da je Vlada Srbije protekle dve godine donela niz pravnih akata koji su omogućili investicije u oblasti energetske efikasnosti i korišćenja obnovljivih izvora energije, a obezbeđena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.