Vero nastavlja gradnju u Žarkovu

Izvor: BeoBuild.rs, 21.Dec.2013, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vero" nastavlja gradnju u Žarkovu

Pre više od tri godine počela je izgradnja novog “Vero” centra u Žarkovu. Nažalost gradnja je zaustavljena još u fazi zemljanih radova svega nekoliko meseci pošto je gradilište otvoreno. Dobra vest za ovaj kraj je da se izgradnja nedavno nastavila, pa bi investitor mogao da realizuje objekat tokom naredne godine.

Nastavak na BeoBuild.rs...






Povezane vesti

Žarkovo dobija "Vero" supermarket

Izvor: B92, 22.Dec.2013, 15:02

Na uglu ulica Ace Joksimovića i Trgovačke u Žarkovu nastavljena je izgradnja supermarketa "Vero", piše Beobild. Izgradnja novog "Vero" centra u Žarkovu počela je pre više od tri godine, ali su radovi zaustavljeni još u fazi zemljanih radova svega nekoliko meseci pošto je gradilište otvoreno,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BeoBuild.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BeoBuild.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.