Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2016, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem profesionalnih vojnika u Specijalnu brigadu

Ministar odbrane Zoran Đorđević doneo je odluku da popuni upražnjena radna mesta profesionalnih vojnika na određeno vreme u Specijalnoj brigadi u Pančevu i Nišu, neposrednim prijemom vojnika u rezervi, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Kako se navodi, to je novi pristup u popuni upražnjenih mesta u Specijalnoj brigadi, što se do sada činilo javnim konkursom i neposrednim prijemom vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka.

Vojnici koji mogu da uđu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u Specijalnu brigadu moraju da ispunjavaju određene uslove - da su državljani Srbije, da imaju manje od 30 godina i da su odslužili vojni rok sa oružjem, a rok za podnošenje prijave je 17. oktobar.

Prijave se mogu podneti u Specijalnoj brigadi, kasarna "Aerodrom" u Nišu, kao i kasarni "Rastko Nemanjić" u Pančevu, a nakon odabira sa kandidatom će biti zaključen ugovor o radu na određeno vreme, koji će važiti od 1. marta 2017. godine, navodi se u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Prijem profesionalnih vojnika u Specijalnu brigadu

Izvor: RTS, 01.Okt.2016

Ministar odbrane Zoran Đorđević doneo je Odluku o popuni upražnjenih radnih mesta profesionalnih vojnika na određeno vreme u Specijalnoj brigadi neposrednim prijemom vojnika u rezervi iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.