Stanija izvela prljavi ples!

Izvor: Press, 10.Jun.2011, 02:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija izvela prljavi ples!

Starleta i prva Srpkinja koja se slikala za američki „Plejboj", Stanija Dobrojević, otputovala je za Ameriku, a od prijatelja iz Srbije rastala se na popularnom beogradskom splavu „Fristajler"

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPROŠTAJNI PRLJAVI PLES STANIJE DOBROJEVIĆ!

Izvor: Kurir, 10.Jun.2011

Kad je bal, nek je maskenbal. Starleta Stanija Dobrojević organizovala je za blizak krug prijatelja oproštajnu žurku na prestoničkom splavu „Fristajler“, i to svega nekoliko časova pre povratka u SAD...Kad je bal, nek je maskenbal...Starleta Stanija Dobrojević organizovala je za blizak krug...

Nastavak na Kurir...

Stanija i Monika Kiš izvele prljavi ples!

Izvor: Svet, 10.Jun.2011

Starleta i prva Srpkinja koja se slikala za američki "Plejboj", Stanija Dobrojević, otputovala je za Ameriku, a od prijatelja iz Srbije rastala se na popularnom beogradskom splavu "Fristajler" Ona je organizovala žurku na kojoj se nije pojavio niko od fudbalera sa kojima su je mediji provezivali prethodnih...

Nastavak na Svet...

Starleta Stanija zavodljivo plesala na splavu

Izvor: Svet plus, 10.Jun.2011

Stanija Dobrojević, starleta i prva Srpkinja koja se slikala za američki "Plejboj " se pre polaska u SAD, gde živi i radi već neko vreme oprostila od svojih prijatelja na jednom beogradskom splavu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.