Prozivka: Evo šta Josipović misli o Nedinom kostimu

Izvor: Scandal.rs, 01.Okt.2014, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prozivka: Evo šta Josipović misli o Nedinom kostimu

Plesač i sudija po kojem će ostati upamćena prethodna sezona “Plesa sa zvezdama” Aleksandar Josipović, još jednom je pokazao da nema dlake na jeziku i na društvenoj mreži Tviter pošteno isprozivao Nedu Ukraden. Pevačica će učestvovati u šouu Tvoje lice zvuči poznato”, a prvi zadatak joj je imitacija Bijonse, ali iako još nije video imitaciju, Josipović nije oduševljen njenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kostimom.

Plesač je uz Nedinu fotografiju u crvenom trikou i halterima napisao da mu Neda izgleda kao transvestit, a 64-godišnja pevačica nije se osvrnula na Josipovićev komentar.

Aleksandar je često koristio vreme provedeno u emisiji “Ples sa zvezdama” da iskaže svoje mišljenje o raznim stiuacijama i osobama u Srbiji, pa tako i ne čudi što se sada okrenuo i pevačici.

Autor: Life Content

Foto: Life Content, Screenshot

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.