Pijanstvo će ga skupo koštati: Džonija Depa ostavila verenica zbog ispada na dodeli nagrada?!

Izvor: Svet, 26.Nov.2014, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijanstvo će ga skupo koštati: Džonija Depa ostavila verenica zbog ispada na dodeli nagrada?!

Džoni Dep šokirao je javnost svojim “pijanim govorom” na dodeli Holivudskih filmskih nagrada, koja je održana prošle nedelje, a podjednako neprijatno iznenađena bila je i njegova verenica Amber Herd. Naime, američki tabloidi pišu da mlada glumica zbog toga planira da ostavi svog 23 godine starijeg dečka.
“Amber nije mogla da veruje da je napravio takvu budalu od sebe. Zbog toga se i o njoj loše priča, i ona nije srećna zbog toga”, rekao je izvor. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Prema pisanju medija, ovaj incident naterao je Amber da shvati da je razlika u godinama između njih dvoje ipak prevelika i da njeni najbolji dani tek dolaze, dok je Džonijevo vreme slave “odavno prošlo”.
Pogledajte glumčev “pijani govor”:


Autor: Life Content
Foto: SIPA
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džonija Depa ostavila verenica zbog ispada u javnosti?

Izvor: B92, 26.Nov.2014

Holivudski glumac Džoni Dep nedavno je šokirao javnost govorom na dodeli Američkih filmskih nagrada gde je bio pijan. Podjednako neprijatno bila je iznenađena i njegova verenica...Kako navode američki mediji, mlada glumica bila je toliko neprijatno iznenađenja da planira da ostavi svog 23 godine...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.