Novi Masimov singl pred beogradski koncert 14. februara (video)

Izvor: Scandal.rs, 05.Feb.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Masimov singl pred beogradski koncert 14. februara (video)

Pop pevač Masimo Savić, pred koncert 14. februara u beogradskom centru “Sava“, gde će gost biti kamerni orkestar “Zagrebački solisti“, objavio je novi singl “Ne dam grijehu na tebe“ sa albuma “1 dan ljubavi“.

Pesmu “Ne dam grijehu na tebe” napisao je Amil Lojo, autor koji se na aktuelnom ce-deu predstavio i kao pisac velikog letnjeg hita “Kladim se na nas.”

“Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sam samo jedan od miliona i miliona ljudi kojima je ljubav bila i jeste inspiracija. I zato je to česta tematika mojih pesama. Kao i kod prethodne Amilove pesme, čim sam čuo demo snimak (Ne dam grijehu na tebe) znao sam da smo na tragu posebne pesme“, rekao je Masimo i dodao:

“Došlo je vreme za velike promene u aranžmanima, jer mislim da se publika u Beogradu dovoljno naslušala mojih tzv. običnih, u zvučnom smislu, koncerata. Želim beogradskoj publici da pružim jedan stvarno jedinstveni način prezentacije svih mojih uspeha s akcentom na poslednji album. Mislim da će sudar Popeskića kao aranžera, Alana Bjelinskog kao dirigenta, klasičnog orkestra i mog benda rezultirati jednom muzičkom supernovom.”

Poslušajte “Ne dam grijehu na tebe”:

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.