NIKOLA I BOJANA LUDUJU U NJUJORKU!

Izvor: Kurir, 11.Okt.2010, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLA I BOJANA LUDUJU U NJUJORKU!

Nikola Rokvić zbog devojke zapucao do Njujorka! Pevač, koji je pre dve nedelje otišao na turneju u Kanadu, iskoristio je putovanje „preko bare“ kako bi obišao svoju devojku, manekenku Bojanu Barović, koja živi i radi u Njujorku. Pošto se nisu videli

Nikola Rokvić zbog devojke zapucao do Njujorka! Pevač, koji je pre dve nedelje otišao na turneju u Kanadu, iskoristio je putovanje „preko bare“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kako bi obišao svoju devojku, manekenku Bojanu Barović, koja živi i radi u Njujorku.

Pošto se nisu videli od učešća u rijalitiju „Survajver“, kad je Nikola došao kod Bojane, njihovoj sreći nije bilo kraja! Po priči upućenih, zaljubljeni golupčići su dva dana proveli sami, u četiri zida, tako da 48 sati bukvalno niko nije mogao da ih vidi niti čuje jer su im telefoni bili isključeni.

Nakon dobrovoljnog dvodnevnog „zatvora“, Barovićeva je rešila da svom dečku pokaže neke od brojnih znamenitosti grada koji mnogi smatraju centrom sveta. Kako saznajemo, na Nikolu je najsnažniji utisak ostavio Muzej madam Tiso sa voštanim figurama poznatih ličnosti.

S obzirom na to da iz Amerike nosi samo lepe utiske, ne treba sumnjati da Rokviću neće dugo trebati pa da ponovo krene put Velike jabuke. Ima bar jedan veliki razlog za to!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Rokvić i Bojana Barović luduju u Njujorku

Izvor: Svet, 11.Okt.2010

Nikola Rokvić zbog devojke zapucao do Njujorka! Pevač, koji je pre dve nedelje otišao na turneju u Kanadu, iskoristio je putovanje "preko bare" kako bi obišao svoju devojku, manekenku Bojanu Barović, koja živi i radi u Njujorku. Pošto se nisu videli od učešća u rijalitiju "Survajver", kad je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.