NEVIĐENI SKANDAL UŽIVO! Gledateljka isprozivala Aleksandru, ona odreagovala NIKAD SRAMOTNIJE, voditeljka joj zapretila, svi ZINULI! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Mar.2017, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐENI SKANDAL UŽIVO! Gledateljka isprozivala Aleksandru, ona odreagovala NIKAD SRAMOTNIJE, voditeljka joj zapretila, svi ZINULI! (VIDEO)

Gledateljka koja se uključila u program rijalitija "Parovi" osula je paljbu po Aleksandri Subotić, kojoj se to nije dopalo, pa je reagovala na prostački način.

- Stalno pominje Dalilu... Da li je opsesivna, ne znam... I da li možemo očekivati seks sa Mladenom Vuletićem, kao što je bilo u "Snajkama" sa njim... - obraćala se gledateljka Aleksandri, nakon čega joj je Subotićeva pokazala - srednji prst!

Printskrin: >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Dailymotion

Nastavila je gledateljka da proziva Aleksandru Subotić, a ona je ironično klimala glavom...

- Zamolila bih "Parove" da više ne pokazuju srednji prst u emisiji, ne interesuje me ko, sledeći put će uslediti kazne! To je sramota, to naši gledaoci nisu zaslužili! Ne interesuje me ko god to bio, neću da vidim to više u ovoj emisiji! - zapretila je zatim Jovana, a odnosilo se na Aleksandru.

Printskrin: Facebook

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NJENE PRETNJE SE PREPRIČAVAJU: Voditeljka Parovima dođe kao UČITELJICA! Ovako ih prevaspitava!

Izvor: Kurir, 19.Mar.2017, 09:45

..."Stalno pominje Dalilu… Da li je opsesivna, ne znam… I da li možemo očekivati seks sa Mladenom Vuletićem, kao što je bilo u 'Snajkama' sa njim…", rekla je gledateljka Aleksandri, nakon čega joj je Subotićeva pokazala srednji prst!..Gledateljka je nastavila da proziva Aleksandru Subotić,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.