Izvor: Svet, 03.Mar.2011, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Žeželj: Imam tremu od povratka pred kamere

Voditeljku Maju Žeželj, koja je nedavno pobedila izuzetno opasnu bolest, gledaoci će večeras ponovo imati prilike da vide u Dnevniku 2 od 19.30 na Radio-televiziji Srbije. Jedno od zaštitnih lica informativnog programa javnog servisa priznaje kako ima veliku tremu pred večerašnje pojavljivanje pred kamerama i milionskom publikom i otkriva koliko joj je vremena bilo potrebno da opet uđe u novinarsku formu. "Jako se radujem povratku na posao i druženju sa kolegama i gledaocima RTS-a! Verujte nije mi nimalo lako i imam veliku tremu od povratka pred kamere!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Imam tremu od povratka pred kamere

Izvor: Press, 03.Mar.2011

Voditeljku Maju Žeželj, koja je nedavno pobedila izuzetno opasnu bolest, gledaoci će večeras ponovo imati prilike da vide u Dnevniku 2 od 19.30 na Radio-televiziji Srbije.

Nastavak na Press...

Maja Žeželj se vratila na male ekrane

Izvor: CrveniTepih.com, 03.Mar.2011

Voditeljku Maju Žeželj, koja je nedavno pobedila izuzetno opasnu bolest, gledaoci će večeras ponovo imati prilike da vide u Dnevniku 2 od 19.30 na Radio-televiziji Srbije. U razgovoru za Press, jedno od zaštitnih lica informativnog programa javnog servisa priznaje kako ima veliku tremu pred večerašnje...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Imam tremu od povratka pred kamere

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2011

Voditeljka dnevnika Radio televizije Srbije Maja Žeželj, koja je nedavno pobedila tešku bolest, istakla je da oseća tremu pred večerašnje pojavljivanje pred kamerama, saznaju beogradski mediji...''Jako se radujem povratku na posao i druženju sa kolegama i gledaocima RTS-a! Verujte nije mi nimalo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.