Maca Diskrecija snimila spot: 24 godine sam čekala ovaj trenutak!

Izvor: Svet, 03.Avg.2015, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maca Diskrecija snimila spot: 24 godine sam čekala ovaj trenutak!

Bosanska straleta, učesnica rijalitija “Parovi” Maca Diskrecija u Crnoj Gori je snimila spot za svoj prvi singl Diskretno.
“24 godine sam čekala ovaj trenutak i zaista mi je nestvarno da se sve ovo dešava. Spot smo snimali u Crnoj Gori, a Marko Perović se potrudio da mi obezbjedi odličnu ekipu iz Beograda i jahtu, što je bila moja želja. Nije mi bilo lako, snimanje je stvarno bilo naporno, ali pošto volim ovaj posao, ništa mi nije padalo teško što su tražili od mene”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kaže Maca.
“Dok su mi drugi samo obećavali, Marko i Ema su mi zaista mnogo pomogli i hvala im na tome. Svi koji su čuli pesmu su se veoma iznenadili i kažu mi da će sigurno biti veliki hit. Premijera spota se očekuje za desetak dana”, kazala je Maca.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maca Diskrecija snimila spot: 24 godine sam čekala ovaj trenutak!

Izvor: Scandal.rs, 03.Avg.2015

Bosanska straleta, učesnica rijalitija “Parovi” Maca Diskrecija u Crnoj Gori je snimila spot za svoj prvi singl Diskretno...“24 godine sam čekala ovaj trenutak i zaista mi je nestvarno da se sve ovo dešava. Spot smo snimali u Crnoj Gori, a Marko Perović se potrudio da mi obezbjedi odličnu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.