Kraj se ne nazire: Produkcija odlučila da produži emitovanje “Parova”!

Izvor: Svet, 28.Apr.2015, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj se ne nazire: Produkcija odlučila da produži emitovanje “Parova”!

Aktuelna sezona rijalitija “Parovi” nadmašila je očekivanja produkcije. Rejting konstantno raste, a ova televizija je prvi put od svog starta dobila najgledaniji šou program, koji je zbog svoje popularnosti povukao i ostale emisije koje se emituju na pomenutoj televiziji.
Zbog pomenutih razloga, produkcija je donela odluku da produži emitovanje “Parova”.
“Kada je šou startovao bilo je u planu da se emituje deset nedelja i svi učesnici su potpisali ugovore na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pomenuti period. Međutim, kako je gledanost ogromna i iznenadila je čak i produkciju, doneli su odluku da produže šou za još pet nedelja. Svi učesnici “Parova” su dobili novi ugovor i još bolje uslove, pa su pristali da se šou produži za još tridesetak dana”, otkriva izvor.
 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj se ne nazire: Produkcija odlučila da produži emitovanje “Parova”!

Izvor: Scandal.rs, 28.Apr.2015

Aktuelna sezona rijalitija “Parovi” nadmašila je očekivanja produkcije. Rejting konstantno raste, a ova televizija je prvi put od svog starta dobila najgledaniji šou program, koji je zbog svoje popularnosti povukao i ostale emisije koje se emituju na pomenutoj televiziji...Zbog pomenutih razloga,...

Nastavak na Scandal.rs...

Parovi će trajati ped nedelja duže!

Izvor: Poznati.info, 28.Apr.2015

Aktuelna sezona realityja „Parovi“ nadmašila je očekivanja produkcije Happy televizije. Rejting konstantno raste, a Happy televizija je prvi put od svog starta dobila najgledaniji šou program, koji je zbog svoje popularnosti povukao i ostale emisije koje se emituju na pomenutoj televiziji...Zbog...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.