Horor u sred grada: Minu Lazarević muž pretukao i izbacio iz stana!

Izvor: Svet, 03.Avg.2015, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor u sred grada: Minu Lazarević muž pretukao i izbacio iz stana!

Glumicu Minu Lazarević (40) u noći između petka i subote, pretukao je suprug, prvak baleta Narodnog pozorišta u Beogradu Goran Stanić (42). Iako se incident dogodio u noći između petka i subote, umetnica je nasilje u porodici prijavila tek dan kasnije.
Kako saznajemo, nakon žučne svađe u petak veče Goran je fizički nasrnuo na Minu i izbacio je iz stana. Niko ne zna gde je glumica provela tu noć >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sa povredama po telu i glavi i zašto istog trenutka nije pozvala policiju.
“Mina se u stanici policije na Novom Beogradu pojavila u nedelju i sa sobom je imala izveštaj lekara o zadobijenim povredama. Potvrđeno je da su modrice, podlivi i otoci nastali kao posledica udaraca. Ona je i sama dežurnom inspektoru priznala da ju je suprug pretukao u petak uveče”, potvrđeno nam je u beogradskoj kriminalističkoj policiji.
Drama u porodičnom domu Stanić-Lazarević počela je u petak. Goran je, prema rečima komšija, najpre izvređao Minu, psovao je i optuživao za neverstvo.
Kako saznajemo, Mina mozda ne bi ni prijavila Gorana da je prijatelji nisu nagovorili.
“Dugo je zbog dece razmišljala šta da radi jer joj je bilo žao da oca svoje dece strpa u zatvor, ali smo uspeli da je nagovorimo da ode na lekarski pregled. Kada su je doktori videli odmah su obavestili policiju ali je posavetovali da i ona lično ode u stanicu i da da izjavu, što je i uradila”, priča jedan od Mininih prijatelja kojem se ona u nekoliko navrata požalila da ima problema u braku ali nije spominjala da je fizički ugrožena.
Tek sutradan, kada je Goran Stanić pucao iz automatske puške sa terase njihovog stana, policija je došla u dom poznatih umetnika po pozivu uznemirenih komšija i zatekla pretučenu glumicu.
Glumica je tada policajcima ispričala šta se desilo u noći između petka i subote, i da joj je suprug naneo fizičke povrede nakon čega su ga uhapsili. Policija je kod Stanića našla i kapisle za detonator.
Inače, Mina i Goran su se venčali 2008. godine nakon tri godine veze i imaju dvoje dece.
Glumica se ona tokom jučerasnjeg dana nije javljala na telefon niti odgovarala na poruke.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horor usred grada: Minu Lazarević muž pretukao i izbacio iz stana!

Izvor: Scandal.rs, 03.Avg.2015

Glumicu Minu Lazarević (40) u noći između petka i subote, pretukao je suprug, prvak baleta Narodnog pozorišta u Beogradu Goran Stanić (42). Iako se incident dogodio u noći između petka i subote, umetnica je nasilje u porodici prijavila tek dan kasnije...Kako saznajemo, nakon žučne svađe u petak...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.