“Bulevar B92″: Nikolina se vraća na male ekrane

Izvor: Svet, 11.Sep.2014, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Bulevar B92″: Nikolina se vraća na male ekrane

Posle više od dva meseca pauze, voditeljka Nikolina Pišek, vratiće se u studio “Bulevra B92″.
Iako je nikolina u poodmakloj trudnoći, ona se, kako kaže, dobro oseća, te će se priključiti kolegama u studiju već u petak 12. septembra.
Nikolinin povratak se nije dogodio slučajno, vec zbog toga što je njena koleginica, voditeljka “Bulevara B92″ Nevena Madžarević, trenutno angažovana oko uloge u filmu.
Naime, već krajem meseca Nevena će >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << imati svoj glumački debi u filmu “Mali Budo”, reditelja Danila Bećkovića, zajedno sa Petrom Strugarom, Sergejem Trifunovićem i Andrijom Miloševićem.
Autor: Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolina Pišek se vraća u Bulevar

Izvor: Kurir, 12.Sep.2014, 08:12

Posle više od dva meseca pauze Nikolina Pišek vraća se na male ekrane. Voditeljka, koja je u petom mesecu trudnoće, danas će se priključiti kolegama emisije „Bulevar“ na B92. Nikolinin povratak se nije dogodio slučajno, već zbog toga što je njena koleginica voditeljka Nevena Madžarević...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.