ACA LUKAS KUPIO STAN OD 300.000 EVRA

Izvor: Kurir, 05.Maj.2011, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ACA LUKAS KUPIO STAN OD 300.000 EVRA

Osladila mu se Arena. Aca Lukas kupio je stan za 300.000 evra u blizini Arene i od pašenoga Željka Mitrovića Zlatka Krmpotića, kojem je vlasnik „ružičaste televizije“ zabranio pristup svim Pinkovim objektima.

Osladila mu se Arena.

Aca Lukas kupio je stan za 300.000 evra u blizini Arene i od pašenoga Željka Mitrovića Zlatka Krmpotića, kojem je vlasnik „ružičaste televizije“ zabranio pristup svim Pinkovim objektima.

- Zlatko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i Lola, sestra Željkove supruge Milice, neuspešno su već duže pokušavali da prodaju stan, jer nisu želeli da ga se liše za manje od 300.000 evra. Sve dok se kao kupci nisu pojavili Aca Lukas i Sonja. Folker se trudi da ugodi trudnoj ženi, a pošto se njoj svideo luksuzan prostor, odlučili su da ga pazare. Interesantno je da im je prvi komšija jedan visoki policijski službenik - otkriva izvor Kurira.

Međutim, pevač nije bio raspoložen da priča o svom novom domu.

- Hoćete možda vi da živite u tom stanu pa vas zanima?! Što se malo ne bavite Natašom Bekvalac i takvima, a mene ostavite na miru! Ako hoćete da me pitate nešto vezano za moj album, možemo da pričamo, sve ostalo su moje privatne stvari koje neću da komentarišem - rekao je iznervirani Aleksandar Vuksanović.

Nema razloga da se ljuti. Kupio je super gajbu na super mestu. I svakoga jutra može da pogleda ka Areni, raširi ruke i ponosno se nasmeši, jer teško da će neko uskoro uspeti da dva puta zaredom, kao on, napuni najveću halu na Balkanu.

Z. Milovanović

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukas kupio stan od 300.000 eura

Izvor: S media, 05.Maj.2011

Popularni folker kupio stan od 300.000 eura u blizini Beogradske arene i to od pašenoga Željka Mitrovića...Aca Lukas se priprema za prinovu, a supruzi Sonji želi da ugodi po svaku cenu. Ali bukvalno...Pevač je kupio stan od 300.000 eura u blizini Beogradske arene i to od pašenoga Željka Mitrovića,...

Nastavak na S media...

Aca Lukas i Sonja kupili stan od 300.000 evra

Izvor: Svet, 05.Maj.2011

Aca Lukas kupio je stan za 300.000 evra u blizini "Beogradske arene" od pašenoga Željka Mitrovića Zlatka Krmpotića. "Zlatko i Lola, sestra Željkove supruge Milice, neuspešno su već duže vreme pokušavali da prodaju stan, jer nisu želeli da ga se liše za manje od 300.000 evra. Sve dok se kao...

Nastavak na Svet...

Osladila mu se Arena: Aca Lukas kupio stan vredan 300.000 evra!

Izvor: Scandal.rs, 05.Maj.2011

Aca Lukas kupio je stan za 300.000 evra u blizini Arene i to od pašenoga Željka Mitrovića Zlatka Krmpotića, kojem je vlasnik „ružičaste televizije“ zabranio pristup svim Pinkovim objektima. - Zlatko i Lola, sestra Željkove supruge Milice, neuspešno su već duže pokušavali da prodaju stan,...

Nastavak na Scandal.rs...

Aca Lukas i Sonja kupili stan od 300.000 evra

Izvor: medio.rs, 05.Maj.2011

Aca Lukas kupio je stan za 300.000 evra u blizini "Beogradske arene" od pašenoga Željka Mitrovića Zlatka Krmpotića.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.