Izvor: Beta, 06.Nov.2016, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić:Želim da izgradimo dvostruko više kilometara autoputa nego Tito

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Rigi da želi da u narednom periodu u Srbiji bude izgradjeno "dvostruko više" kilometara autoputa nego tokom 35 godina vladavine Josipa Broza Tita.Kako je saopštila Vlada Srbije, Vučić je u okviru Samita lidera zemalja Srednje i Istočne Evrope i Kine u glavnom gradu Letonije, razgovarao sa predstavnicima kineske kompanije CRBC o deonicama puteva za koje su potpisani ugovori."Sutra otvaramo deonicu Ljig-Preljina, dužine 40,4 kilometara a onda staju Obrenovac-Ub i treći deo deonice Lajkovac-Ljig gde imamo problem sa eksproprijacijom. Za nas je prioritetno da sa njima uskoro dogovoramo deonicu Požega-Preljina, u dužini ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić:Želim da izgradimo dvostruko više kilometara autoputa nego Tito

Izvor: Beta Video, 06.Nov.2016

RIGA - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Rigi da želi da u narednom periodu u Srbiji bude izgradjeno ``dvostruko više`` kilometara autoputa nego tokom 35 godina vladavine Josipa Broza Tita.(CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.