Radnici Goše odgovorili ministru Đorđeviću

Izvor: N1 televizija, 23.Avg.2017, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici Goše odgovorili ministru Đorđeviću

Radnici fabrike Goša iz Smederevske Palanke, koji štrajkuju nekoliko meseci, poručili su danas da dele mišljenje ministra za rad Zorana Đorđevića da protest kakav su u utorak organizovali ispred zgrade vlade nije rešenje, ali da oni trenutno nemaju "nijedno drugo rešenje".

U saopštenju su se radnici zahvalili na svemu što je vlada  uradila za njih i naglasili da im nije poznato ko je

vlasnik Goše i sa kim treba da razgovaraju.

Radnici Goše >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ne traže pomoć od države u finansijskom  smislu, već nam treba pomoć da dovedemo vlasnike za pregovarački sto i nateramo da izmire obaveze prema radnicima, ali i prema državi Srbiji, navodi se u saopštenju.

"Obaveštavamo vas da vam stojimo na raspolaganju za dalje razgovore, iako tu želju juče nismo videli kod vas", poručili su radnici Đorđeviću.

Inače, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja juče je rekao da nije razgovarao sa radnicima Goše  jer je ta fabrika u privatnom vlasništvu i poručio im da štrajk nije način da reše probleme.

Sličnu poruku, radnicima je uputilo danas Ministarstvo privrede koje je u saopštenju istaklo da su radnici ti koji su odbili razgovore.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Radnici "Goše": Štrajk nije rešenje, ali drugo DRUGO NEMAMO

Izvor: Blic, 23.Avg.2017

Radnici fabrike "Goša" iz Smederevske Palanke, koji štrajkuju od marta ove godine, poručili su danas da dele mišljenje ministra za rad Zorana Đorđevića da protest kakav su juče organizovali ispred zgrade Vlade nije rešenje, ali da oni trenutno nemaju "nijedno drugo rešenje"...U saopštenju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.