Otkazano 60 odsto letova AlItalije zbog štrajka

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Apr.2017, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazano 60 odsto letova AlItalije zbog štrajka

Zbog štrajka radnika Al Italije, koji se bune zbog planiranih otpuštanja i smanjenja plata, danas je otkazano 60 odsto letova ove avio kompanije.

Kompanija, koju kontroliše Etihad ervejz iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, saopštila je da je na najprometnijim letovima upotrebila veće avione i da je više od 90 procenata putnika promenilo karte.

Sindikati su saopštili da plan za podmlađivanje kompanije, objavljen prošlog meseca, nije dovoljno kredibilan jer >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << se bavi kratkotrajnim uštedama a ne dugoročnim razvojnim planovima.

Italijanska novinska agencija ANSA saopštila je da se vlada susrela sa deoničarima Al Italije, koji kontrolišu 51 procenat kompanije, kako bi se došlo do investicije koja bi aviokompaniji pomogla da se vrati u zdravo stanje.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Etihad: Veći avioni, putnici ne trpe zbog štrajka

Izvor: B92, 05.Apr.2017

Milano -- Zbog štrajka radnika Al Italije, koji se bune zbog planiranih otpuštanja i smanjenja plata, otkazano je 60 odsto letova ove avio kompanije...Kompanija, koju kontroliše Etihad ervejz iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, saopštila je da je na najprometnijim letovima upotrebila veće avione i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.