Jat:Danas ponude za popravku motora

Izvor: B92, Tanjug, 10.Mar.2010, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jat:Danas ponude za popravku motora

Beograd -- Kompanija "Jat ervejz" je najavila da će danas biti otvorene ponude na tenderu za pružanje usluga popravke avionskih motora nacionalnog avio-prevoznika.

"U pitanju je posao čija se vrednost procenjuje na nekoliko miliona evra", saopštio je "Jat ervejz".

Nacionalna avio-kompanija, kako je navedeno, nastavlja sa sprovođenjem odlučnih reformskih mera, predviđenih planom koji je podržala Vlada Srbije, tako da je "Jat ervejz" u cilju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osposobljavanja kompletne flote za letenje raspisao poziv za nabavku usluga popravke motora aviona.

"'Jat ervejz' je tokom januara i februara ove godine saobraćaj obavljao sa najviše devet aviona od ukupno 15 i pored toga broj putnika povećan je za dva odsto u odnosu na isti period prethodne godine", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvaranje ponuda za popravke "Jatovih" aviona

Izvor: Glas javnosti, 10.Mar.2010

BEOGRAD - Kompanija "Jat ervejz" najavila je da će danas biti otvorene ponude na tenderu za pružanje usluga popravke avionskih motora nacionalnog avio-prevoznika...- U pitanju je posao čija se vrednost procenjuje na nekoliko miliona evra - saopštio je "Jat ervejz"...Ponude će biti javno otvorene...

Nastavak na Glas javnosti...

Četiri firme na tenderu za popravku aviona "Jata"

Izvor: Blic, 10.Mar.2010

Na tender aviokompanije "Jat ervejz" za popravku četiri avionska motora, čija je procenjena vrednost oko sedam miliona dolara, ponude su dostavile četiri inostrane kompanije, objavljeno je danas na otvaranju ponuda. ..Ponude su dostavile kompanije "Lufthanza tehnik" iz Nemačke, "Bedek" iz..Izraela,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.