Đelić o platama: Odmrzavanje u januaru 2011.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2010, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đelić o platama: Odmrzavanje u januaru 2011.

BEOGRAD -

Potpredsednik vlade za evropske integracije i ministar za nauku i tehnološki razvoj Božidar Đelić izjavio je večeras da je odmrzavanje plata i penzija moguće tek u januaru 2011. godine.

"Svi želimo da izađeno iz režima zamrznutih plata i penzija, pitanje je samo kada će se za to stvoriti uslovi. Trenutni dogovor sa misijom Međunarodnog monetarnog fonda je da to bude u januaru sledeće godine", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je Đelić za RTS.

Đelić je i najavio da će se u toku sledeće sedmice raspravljati "na bazi činjenica i cifara" da li je odmrzavanje plata i penzija moguće i ranije, odnosno pre januara 2011. godine.

Misija MMF, trenutno boravi u Srbiji povodom pete revizije kreditnog stend - baj aranžmana, a pred dolazak predstavnika MMF-a ministri finansija i ekonomije Diana Dragutinović i Mlađan Dinkić izneli su različita mišljenja o tome da li bi vlada trebalo da odmrzne plate u javnom sektoru i penzije pre isteka aranžmana sa tom finansijskom institucijom u aprilu 2011. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đelić potpisao protokol o izgradnji Prirodnjačkog centra (VIDEO)

Izvor: EMportal, 25.Avg.2010, 16:19

Potpredsednik vlade i ministar za nauku i tehnološki razvoj Božidar Đelić i predsednica opštine Svilajnac Gorica Dinčić-Tasić potpisali su danas protokol o finansiranju i izgradnji Prirodnjačkog centra u tom gradu, vrednog pet miliona evra.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.