CG: Rade na autoputu, pa idu na rekreaciju

Izvor: B92, 25.Maj.2016, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: Rade na autoputu, pa idu na rekreaciju

Podgorica -- Na trasi autoputa Bar - Boljare biće izliven beton temeljnih jama mosta Moračica, koji je najveći i najzahtevniji objekat na trasi Smokovac Uvač - Mateševo.

Ministar saobraćaja i pomorstva Crne Gore Ivan Brajović obići će kamp Moračica, u čijoj blizini će biti izgrađen istoimeni most na trasi prioritetne deonice auto-puta Bar Boljare.

Događaju će prisustvovati i generalni direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kompanije China Road and Bridge Corporation Gao Liang, kao i ambasador Kine u Crnoj Gori Cui Zhiwei.

U selu Moračica nalaze se dva od četiri radnička kampa, u kojima su kancelarije i sale za sastanke. U njemu se nalaze smeštajni kapaciteti za 100 ljudi, kuhinja i kantina, a izgrađeni su i sportski tereni za rekreaciju radnika.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

CG: Počela izgradnja mosta Moračica

Izvor: VOA, 25.Maj.2016

Izlivanje betona temeljnih jama mosta Moračica, nazahtjevnijeg objekta na trasi prioritetne dionice autoputa Bar-Boljare, predstavlja pomak sa pripremnih na glavne radove, rečeno je danas na svečanosti povodom početka radova na putu prema Srbiji. Menadžer projekta u kompaniji China Road and Bridge...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.