Najava događaja za 29. januar 2015. godine

Izvor: Capital.ba, 29.Jan.2015, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najava događaja za 29. januar 2015. godine

BANJALUKA – U 11.00 časova ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Milenko Savanović razgovaraće sa delegacijom Boračke organizacije Republike Srpske koju će predvoditi predsjednik te organizacije Milomir Savčić. Izjave u 12.00 časova. /kabinet ministra/   BANJALUKA – U 19.00 časova promocija knjige „Moderna stambena arhitektura Banjaluka 1918-1941″, autora Siniše Cvijića. /Vijećnica Banskog dvora/ SARAJEVO – U 11.00 časova konstitutivna sjednica >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH. /zgrada zajedničkih institucija/ SARAJEVO – U 10.00 sjednica Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH na kojoj će poslanici razmatrati Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o platama i naknadama u institucijama BiH. /zgrada zajedničkih institucija/ SARAJEVO – U 13.30 časova sjednica Savjeta ministara BiH na kojoj će biti razmatran Nacrt sporazuma sa Vladom Turske o međunarodnom drumskom prevozu putnika i tereta s izvještajem o aktivnostima na usaglašavanju teksta sporazuma. /saopštenje/ SARAJEVO – U 11.00 časova Institut za edukaciju Spoljnotrgovinske komore BiH u saradnji sa Centralnom bankom BiH organizuje prezentaciju dinamičke veb platforme za korištenje statističkih podataka koje producira Centralna banka. Izjave za novinare predviđene su u 10.50 časova. /prostorije Spoljnotrgovinske komore BiH/ SARAJEVO – U 13.00 časova statusna konferencija pred Sudom BiH u predmetu protiv šestorice bivših pripadnika jedinice „Miće“. /Sud BiH/ SARAJEVO – U 13.00 časova u Sudu BiH ročište za izjašnjenje o krivici u predmetu protiv Vide Palameta koga optužnica tereti za ratni zločin protiv civilnog stanovništva u logoru Dretelj. /Sud BiH/ BEČ – Premijer Srbije Aleksandar Vučić boraviće u Beču gdje će na odvojenim sastancima razgovarati sa predsjednikom Austrije Hajncom Fišerom i ministrom spoljnih poslova te zemlje Sebastijanom Kurcom.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvijanovićeva danas u Sloveniji

Izvor: Capital.ba, 29.Jan.2015

BANJALUKA, Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović razgovaraće danas u Sloveniji sa gradonačelnikom Velenja Bojanom Kontičem. Sastanak je zakazan u 14.00 časova u gradskoj upravi Velenje, najavljeno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću. U 16.00 časova Cvijanovićeva...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.