Izvorinka: Ne bavim se magijom!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Feb.2011, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvorinka: Ne bavim se magijom!

Pevačica i bivša učesnica "Dvora" kaže da će potpuni haos nastati u Pinkovoj tvrđavi ulaskom Miloša Bojanića u popularni rijaliti i odbacuje tvrdnje dvorana da se bavi vlaškom magijom.

- Poštujem narod moj, koji zna da se bavi magijom, jer to nije ništa ružno. Svaka nacija ima svoja obeležja, pa tako i moji Vlasi imaju magiju. Ja je ne znam jer živim urbani život u Beogradu i to mogu samo posmatrati sa simpatijama sa strane - rekla je Izi.

Pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se osvrnula i na ulazak Miloša Bojanića i Bokija 13 na "Dvor".

- Tek sada mi je drago što sam izašla. Spasla sam živu glavu, a ostalim učesnicima nek je bog u pomoći sa Milošem. Imala sam osećaj da će on ući i da produkcija sprema takav udar. Mislim da će Bojanićev fokus biti više Firči nego Đus - zaključila je Izvorinka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.